Sitoutumaton Vaikuttaja Ry
Erika Keski-Korhonen kuntavaaliehdokas 1073

Erika Keski-Korhonen

Sitoutumaton Vaikuttaja ry:n Puheenjohtaja

Helsingin vaalipiiri


 

Esittely

Opiskelen virkani ohella Tradenomin turvallisuusalan koulutusohjelmassa, Laurea ammattikorkeakoulussa. Ylimääräisinä opintoina olen suorittanut tutkinnon ohella ympäristölainsäädännön opintojaksot maankäyttöön ja rakentamiseen liittyen. Opinnäytetyön tein aiheesta huumekorruptio ja vaikutukset.

Olen Sitoutumaton Vaikuttaja Ry:n perustajajäsen ja pyrin vaikuttamaan tavallisena ihmisenä, tavallisten ihmisten arkeen sitoutumattomana asiat edellä, ilman turhaa politikointia.

Olen neljän jo täysi-ikäistyneen lapsen äiti ja kahden lapsenlapsen mummi. Haluan rakentaa lapsenlapsilleni ja koko heidän ikäpolvelleen parhaan mahdollisen elin- ja asuinympäristön; yhteiskunnan ja kulttuuriperinnön, missä pienemmistä ja heikoimmista pidetään huolta.

Haluan tukea kotimaisten pien- ja keskisuurten yritysten toimintaedellytyksiä, jotta suuret rakennus- ja hoivajätit eivät pääsisi kontrolloimaan ja vaikuttamaan kilpailuneutraliteettiin ja rohmuamaan veronmaksajien rahoja.

Harrastan tutkivaa kansalaisjournalismia korruptioilmiöihin liittyen.

********* 

Erika Keski-Korhonen kuntavaaliehdokas 1073

Sidonnaisuudet

Sitoutumaton Vaikuttaja Ry perustajajäsen

Suomen Päihderiippuvaiset Ry kannattajajäsen

**********

Rakentaminen ja kaupunkisuunnittelu

Helsingissä on tehty mielivaltaisia päätöksiä shikaanein seurauksin maankäytössä ja rakentamisessa, esimerkiksi kulttuurihistoriallisia ja luonnonsuojelukohteita tuhoten. Suomi on allekirjoittanut kansainvälisiä suojelusopimuksia, mitä Helsinki loukkaa jatkuvasti.

Helsingin kaupungin virkamiehet ovat sallineet kymmenien vuosien ajan, aurausjätetteiden kippaamisen mereen lumena pelkällä kaavapäätöksellä, vaikka Suomi on allekirjoittanut kansainvälisen Itämeren suojelusopimuksen.

Helsingin kaupunki on laiminlyönyt rakennushankkeiden turvallisuussuunnittelun ja korvannut dokumentoinnit hiilineutraalin rakennustavan mainoksilla. Tämän vuoksi rakennushankkeet eivät pysy aikataulussa, eikä budjetissa.

Lisäksi Helsingin kaupungin virkamiehet esittelevät valtuustolle ja lautakunnille päätöksiä, mitkä ovat puutteellisia. Hankkeissa asukkaita kuullaan vain näennäisesti ja yleensä vasta kun päätökset on jo tehty.

**********

Lapsiperheet ja lastensuojelu

Lapset eivät ole säästökohde - lapset ovat tulevaisuus

Perheet ovat yhteiskunnan voimavara

Lastensuojelun rakenteet ja prosessit ovat retuperällä - tarvitaan korjauksia ja nykytilaselvitys

Helsinkilisä täytyy palauttaa lapsiperheille

 

Mielenterveys- ja päihdeasiat

Helsinkiin ei tarvita piikitystiloja, eikä ainetunnistusjärjestelmiä. Piikitystilojen käyttöönottaminen edellyttää kaikkien suonensisäisten huumeiden laillistamista. Tätä ei kerrota valtaväestölle.

Vaikka väitetään että kyseessä olisi valvotut huumeidenkäyttötilat, niin todellisuudessa mitään poliisin suorittamaa valvontaa tiloihin ei ole tulossa, vaan toiminta tulisi olemaan täysin kontrolliviranomaisten ulottumattomissa. Tätä ns "valvontaa" suorittaisi samat tahot, jotka ajavat vahvimmin huumeiden laillistamista ja jotka hyötyvät riippuvaisten määrän lisääntymisestä.

Huumekorruptio on maailmanlaajuinen ja vakava ongelma.

Kannabiksen käytön laillistaminen on aiheuttanut P2P korruptioilmiöitä, lisännyt huumeiden käyttöä ja ongelmia. Kustannukset kaatuvat veronmaksajille ja pienille yrityksille.

 

 

Nyt on aika puhdistaa rakenteet ja korjata prosessit kuntoon Helsinkiläisten asukkaiden ja pien- ja keskisuurten yrittäjien eduksi. Rakennusjätit, hoivajätit ja ruokajätit hallitsevat ja kontrolloivat hankintakilpailutuksia siten, että siitä kärsivät kotimaiset yrittäjät ja asukkaat.

Erika Keski-Korhonen kuntavaalit 2021

 

Oikeudenmukaisempaa päätöksentekoa ja turvallisuutta

Seuraa Erikaa Facebookissa

Lue Erikan Puheenvuoroja Uuden Suomen palvelussa